Bemutatkozunk

Iskolánk a kis közösség, a kényelmes környezet, a családi légkör iskolája! Célunk az egyéni képességekhez igazodó oktatás, egyéni érdeklődésnek megfelelő tevékenységrendszer.

Iskolánk nyolc évfolyamot, három napközis, és egy tanulószobás csoportot működtet. Nyolc tanterem, tornaterem, nyelvi labor, számítástechnika terem, szertárak állnak rendelkezésre. A tantermek technikai eszközökkel jól ellátottak. Melegítőkonyha és ebédlő biztosítja a kulturált étkezést.

Az épületet tágas udvar veszi körül: bitumenezett kézilabdapálya, futófolyosó, nagy füves terület és park nyújt lehetőséget a szabadtéri sportra és játékra. A DSE keretében és testnevelés órákon van lehetősége tanulóinknak a mindennapi testedzésre és felkészülésre a különböző sportágakban rendezett versenyekre. Kiemelt terület a röplabda, a labdarúgás és a futás. Rendszeres az úszásoktatás és az uszodalátogatás.

A sport, a testmozgás lehetőséget nyújt Szigetbecse természeti értékeinek felkutatására, megismerésére, megőrzésére. Községünk természeti értékekben gazdag; az iskola kertje, parkja is kiválóan alkalmas a környezeti nevelés megvalósítására.

Igazgatói pályázat

Létrehozta: Csobáné Szűcs K..., ekkor: 2023. március. 28 - 15:35

Kedves Érdeklődő!

 

Beíratás

Létrehozta: Csobáné Szűcs K..., ekkor: 2023. március. 1 - 11:13

Tisztelt Érdeklődők!

 

Intézményvezetői pályázat

Létrehozta: Csobáné Szűcs K..., ekkor: 2023. február. 20 - 14:53

Tisztelt Érdeklődő! A Belügyminiszter a Közalkalmazottak jogállásáról szóló 1992. évi XXXIII. törvény 20/A. § alapján pályázatot írt ki a Szigetbecse-Makád Általános Iskola intézményvezető( magasabb vezető) beosztás ellátására.Csatoltan megtalálható a kiírt álláspályázat.

Álláshelyek

Létrehozta: Csobáné Szűcs K..., ekkor: 2022. július. 5 - 14:15

Iskolánkban szeretnél dolgozni? Ne habozz! Sok szeretettel várunk családias, lelkes és munkabíró csapatunkba!

Ügyelet

Létrehozta: Csobáné Szűcs K..., ekkor: 2022. július. 5 - 14:11

Az alábbi időpontokban tartunk a nyári szünetben ügyeletet az iskolánkban. Mindenkit sok szeretettel várunk!

Beíratkozás

Létrehozta: Csobáné Szűcs K..., ekkor: 2022. április. 13 - 07:29

Tisztelt Szülő/Törvényes Képviselő! 

Vásár

Létrehozta: Csobáné Szűcs K..., ekkor: 2022. április. 8 - 07:52

Tisztelt Szülők!

Mindenkit nagyon sok szeretettel várunk!

Üdvözlettel: SZMK és a Tantestület

PET palack

Létrehozta: Csobáné Szűcs K..., ekkor: 2022. február. 22 - 20:42

Kedves Szülők!Örömmel értesítjük Önöket, hogy iskolánkban 2022. március 1-jétől lehetőség nyílik PET palack és kupak gyűjtésére.Kérjük, hogy akinek lehetősége van rá, a tisztára mosott és a laposra taposott PET palackokat gyűjtse össze és hozza be az iskolába (kupak nélkül)! A kupakokat külön zacskóba kérjük behozni és elhelyezni az erre a célra kijelölt helyre!A gyűjtésből befolyt összegből az iskola udvarát szeretnénk gazdagítani különféle játékszerekkel!Köszönettel: Iskolavezetés és a Diákönkormányzat

Körzethatár

Létrehozta: Csobáné Szűcs K..., ekkor: 2022. február. 22 - 14:54
Körzethatár

Tisztelt Szülők!

Oldalak