Beiratkozás 2023-2024. tanévre

Létrehozta: Csobáné Szűcs K..., ekkor: 2023. április. 4 - 17:55

Tisztelt Szülők, Kedves Érdeklődők! A következő tanévre 2023. április 20-21-én lesz a személyes beíratkozás. A csatolmányok között megtalálható  a 2023/2024. tanévre vonatkozó általános iskolai beiratkozást támogató, az előzetes jelentkezéshez is kapcsolódó szülői tájékoztató segédlet, illetve a beiskolázási modul felhasználói útmutatója is. A felhasználói útmutató a KRÉTA Tudásbázis oldalán is elérhető. Szigetbecse Község honlapján is megtalálhaják, ha a következő linkre kattintanak: Szigetbecse – Köszöntjük Szigetbecse község honlapján!

 

A Szigetszentmiklósi Tankerületi Központ Honlapjáról letölthetőek a következő tanévre vonatkozó beiratkozáshoz szükséges nyomtatványok , de csatolom  őket a levelemhez szerkeszthető formátumban is. Az alábbi linkre kattintva megtalálják a Tankerület oldalán a  beíratkozáshoz szükséges nyomtatványokat:  Szigetszentmiklósi Tankerületi Központ (gov.hu)

 

A Tankerületi Központ illetékességi területén működő állami feladatot ellátó kötelező felvételt biztosító általános iskolák körzethatárait a 2023/2024-es tanévre vonatkozóan az alábbi linkre kattintva olvashatják.

http://kk.gov.hu/altalanos-iskolai-felveteli-korzethatarok-a-2023-2024-tanevben

 

Mindenkit, aki szeretne a mi iskolánk tanulói közé tartozni szeretettel várunk!

Üdvözlettel: Csoba Attiláné igazgatóhelyettes

Kategória: